← Back

Facts to Act 2024 dag voor professionals

18/04/24 — Lamot — 09.30u

Hoe maak je wetenschap impactvol? Tijdens Facts to Act brengt het Hannah Arendt Instituut jaarlijks wetenschappers, professionals, beleidsmakers en burgers samen rond de tafel. Diverse meningen weerklinken, maar feiten en daden staan centraal. Het ultieme doel? Praktische oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen. En dat gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Facts to Act 2024 staat helemaal in het teken van Construct Europe. Verschillende onderwerpen zullen de revue passeren: ‘Hoe vertrouwen in de politiek herstellen?’, ‘Wantrouwen in de media’, ‘Sterk burgerschap’… Een gevarieerd programma via een mooi (interactief) format gepresenteerd: workshops, lezingen, praktijkbezoek, panelgesprekken en ga zo maar door. Iedere sessie wordt ‘Europees’ getint, in de vorm van Europese sprekers, praktijkverhalen of resultaten uit Europees onderzoek. Uitdagingen genoeg, voor ons continent.

Op donderdag 18 april is er een uitgebreid programma voor professionals, op zaterdag 20 april staan de de deuren open voor iedereen.

Kom mee denken en doen! Het gehele programma vind je hier!