← Back

Genesis – UITVERKOCHT!

09/02/24 → 24/02/24 — Leopoldstraat 42

BUITEN regent het kruisbeelden, is de grond radioactief, branden de zeven zeeën en maken ‘s nacht legioenen mollenmannen het continent onveilig. BINNEN bevindt een select groepje mensen zich in De Bunker, waar zijne koninklijke hoogheid Beire Pap de plak zwaait met een scepter gemaakt van beenham.
Tien lange jaren heeft deze bevolkingsdoorsnede de tijd om een utopie te verbeelden waar iedereen ter wereld zich in kan vinden. Wanneer de deuren openzwaaien, zal de aarde weer aan de mens behoren om het deze keer, van begin af aan, anders aan te pakken.
Abattoir Fermé en Compagnie Cecilia slaan de handen in elkaar voor een turbulente, barokke spektakelvoorstelling op locatie, over creatiedrang, goeie voornemens, slechte mensen en (beton)rot. Over de constructie van een flatgebouw. Of van een heel continent, zo u wilt. Over de muren, de vloeren, de architect, de aannemer en de fundamenten. Over de stam die de appartementen intrekt, over een pad die koning wordt, over vliegenvlees en lekkersap en over dat wanneer het avond wordt ge best een jasje meeneemt want het wordt zo snel koud. Brrrr.
Met liefst 15 acteurs op de scène wordt Genesis een unieke samensmelting van de spelersfamilies van Compagnie Cecilia en Abattoir Fermé. Een niet te missen theaterhappening op locatie! Deze monumentale voorstelling duurt drie uur. Exclusief in het kader van Construct Europe!

Hier vind je de link naar het Facebookevent.